Vállalatoknak

Szerverüzemeltetés
Érzékeny üzleti folyamatokat kiszolgáló szerverek megfelelő színvonalú üzemeltetéséhez gyakran jelenthet problémát szakembert találni. Szolgáltatásaink igénybevételével ügyfeleink a piacon elérhető legmagasabb szintű szakértelmet kapják, miközben üzemeltetési költségeiket is kézben tarthatják.
Tovább

IT Biztonság
A biztonságtechnikai szemléletű rendszertervezés és rendszerüzemeltetés olyan különleges szakértelmet és gyakorlatot kíván, melynek igénybevétele az esetek túlnyomó többségében csak szolgáltatásként lehet rentábilis. A Zuriel IT biztonság outsource szolgáltatásait olyan hatékonyan használhatja, mintha saját csapattal rendelkezne.
Tovább

Logelemzés
Gyűjtse logjait, naplófájljait biztonságos csatornán egy helyre; bontsa szét, rendszerezze átlátható, könnyen kereshető adatbázisba; majd elemezze azokat gyorsan és egyszerűen testre szabható és beépített jelentések és statisztikák segítségével! Vagy bízza mindezt a ZURIELre!
Tovább

Media Streaming
A szolgáltatást azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik élő vagy előre rögzített videó- vagy hanganyagaikat egyidejűleg több felhasználónak kívánják elérhetővé tenni az interneten. Szervereinken a ma legkedveltebb, legelterjedtebb és legtöbbet bizonyított minőségi internetes mozgókép- és hangátviteli megoldások érhetők el (Windows Media Services, Flash Video, QuickTime, Shoutcast, IceCast).
Tovább

Copyright © 2002-2009 ZURIEL Kft. Minden jog fenntartva. Design: Frontline Communications | Tárhely: ZURIEL.net
Share/Save/Bookmark